Hvorfor vælge videooptagelse

Videoer tydeliggør information. Visuelle billeder er effektive til at illustrere og uddybe information om en lang række varer og tjenester. Derfor er det en bedre måde at forstå tingene på at se en video end at læse noget. Uanset hvem der er i din målgruppe, vil de hellere se en forklarende video end læse en manual. Det gælder især for software, finansielle tjenester og varer med en teknisk eller medicinsk komponent.

Du kan med fordel genbruge videooptagelsen, også kaldet podcasten, senere. Den kan fx bruges internt til at lære, hvad der kan forbedres, eller også kan den bruges i din marketing til at opbygge interesse. 

Få mere info om podcast eller videomarketing, eller læs videre om videooptagelse med VidPro.

Videooptagelse med VidPro

Videooptagelse er en tidskrævende proces. Fra opsætning af udstyr til fejlfinding af tekniske problemer kan det hurtigt opsluge meget af din tid og dine ressourcer. Ved at outsource dine livestream-behov frigør du værdifuld tid og ressourcer, som kan bruges bedre på andre aspekter af din virksomhed.

Når man videooptager er kvalitet af største vigtighed, da streams af dårlig kvalitet fører til dårlige brugeroplevelser. Når du outsourcer din videooptagelse til en dedikeret optagelsesspecialist som VidPro, kan du være sikker på, at din optagelse vil være af den højeste standard. Vi håndterer alt fra lys og lyd til kameravinkler og grafik og sikrer, at din videooptagelse ser og lyder fejlfri.

Ønsker du at komme i kontakt om videooptagelse, kan du bruge formularen nederst på denne side eller gå til siden om VidPro og kontakt.

VidPros Georgi sidder klar ved mixeren for at sikre, at lyd og video spiller, som det skal.

Vi arbejder sammen med VidPro i forbindelse med afholdelse af eksamen på CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen. Vi har valgt dem, fordi de er professionelle, har et højt kvalitetsniveau i alt hvad de laver – og så er de meget serviceorienterede.
Tom Jacobsgaard
Direktør, CBS Bestyrelsesuddannelserne

VidPros livestream til Københavns Universitets hybride konference International Congress of Mathematicians. 

Har du spørgsmål til videooptagelse? Kom i kontakt med os via formularen:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvilken eller hvilke services ønsker du at høre mere om?