Interaktiv
Hihaho

I videoen prøver du på hihahos interface, hvordan en interaktiv video virker.

Hvorfor vælge interaktiv video

Det er vigtigt at fange din målgruppes opmærksomhed, men det er lige så vigtigt, at de bliver hængende. Du ønsker, at dine seere går derfra og husker dit budskab eller din opfordring til handling. Vidste du, at folk efter en time husker mindre end halvdelen af den information, de får præsenteret? Med interaktive videoer øger du chancerne for, at seerne husker, hvad de har hørt, set eller følt, hvis du aktivt involverer dem i en video. 

På hihahos platform kan du skabe interaktive elementer som klikbare hotspots, quizzer og call-to-action-knapper, så seerne kan engagere sig aktivt i dit indhold. Du kan også vælge at lade os gøre det for dig.

Interaktiv video med VidPro

Hos VidPro har vi flere års erfaring med interaktiv video og hihaho. Vi kender til alle funktionerne og kan nemt gøre din passive video til en interaktiv. Har du en video på hihahos interface, får deusden du værdifulde analyser af seernes adfærd. Hihaho giver detaljeret indsigt i, hvordan seerne interagerer med dine videoer. På den måde kan du træffe informerede beslutninger om fremtidige indholdsstrategier og optimeringer.

Du får mulighed for problemfrit at integrere formularer og indsamle nyttige oplysninger fra seerne. Det forvandler engagement til brugbare leads for din virksomhed. Ønsker du at komme i kontakt om interaktiv video og hihaho, kan du bruge formularen herunder eller gå til siden om VidPro og kontakt.

Video

VidPro ved at videooptage hos Caldic.

Har du spørgsmål til interaktiv video? Kom i kontakt med os via formularen:

Hihaho, Panopto

VidPro sammen med partnerne hihaho og Panopto til ProAV Expo 2023 i Brøndby Hallen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvilken eller hvilke services ønsker du at høre mere om?