Om VidPro og kontakt

Partnerskab

SG Multimedias CEO George Yankov og Viducons CEO Yaron Schwartz indleder samarbejdet december 2022.

VidPros historie

“Vi er meget begejstret for at kunne annoncere et super spændende samarbejde med SG Multimedia, der også er eksperter inden for AV- og videoproduktion”. 

Sådan lød starten på teksten i dette LinkedIn-opslag fra Viducons profil. Siden da er det blevet til adskillige livestreams og andre former for optagelse. Det har givet tilfredse kunder hos blandt andre CBS, DTU, Københavns Universitet, Region Sjælland og Rockwool. Tilfredsheden opstår især, da begge modervirksomheder har mere end 10 års erfaring med livestream og videoproduktion. Så vi tør roligt sige, at vi forstår at tilpasse løsninger til dit behov.

Se, hvad de to CEO’er udtaler i forbindelse med samarbejdet, og find vores kontaktinfo lige under citaterne. 

”Ved at forene vores kræfter er vi i stand til at give vores kunder yderligere højkvalitets videoservices og AV-installationer med vores professionelle teams. Jeg er meget begejstret for vores samarbejde og denne fælles rejse, som jeg er sikker på, tilføjer høj værdi for Viducon, SG Multimedia og vores kunder” – Yaron Schwartz, CEO, Viducon.

”Med en kombineret erfaring på flere årtier i branchen, er jeg overbevist om, at dette partnerskab bringer professionalisme til hvert projekt, vi påtager os. Vores virksomheder har komplementære kompetencer, og ved at arbejde sammen, er vi i stand til at yde et endnu højere serviceniveau til vores kunder” – George Yankov, CEO, SG Multimedia.

Email

info@vidpro.dk

Telefon

+45 46 93 33 33

Sociale medier

Adresse

Vermlandsgade 51, 1. sal,
2300 København S

Har du spørgsmål? Kom i kontakt med os via formularen:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvilken eller hvilke services ønsker du at høre mere om?